Om mig

Alexander Ek, Personlig tränare & Online Coach

Om mig, Alexander Ek

Vem är Alexander Ek?

Jag arbetar som personlig tränare och online coach på heltid. Min resa började när jag bestämde mig för att göra en ordentlig förändring i min livsstil. Jag planerade om mitt kostschema och strukturerade upp min träning utefter en klar målbild, och har sedan dess hållit mig själv ansvarig varje dag för att jag faktiskt gör jobbet som krävs. Jag har hjälpt tusentals människor att ändra sin livsstil till ett mer hälsosamt och hållbart liv. Min dröm är att göra Sverige mer hälsomedvetet och bevisa att alla kan ta kontroll över sin kost & träning samtidigt fungera i sitt sociala liv.

Vart får jag min motivation ifrån?

Min största motivation kommer inifrån. Jag har en klar bild av hur jag vill se ut och leva mitt liv.  Jag är väl medveten om vad som krävs för att uppnå mina mål och jag håller mig själv ansvarig för att jobbet blir gjort.

Jag tror att det är bra att kunna måla upp en tydlig bild av vad man vill uppnå i början av sin hälsoresa, oavsett om förändringen man vill genomföra gäller ett utseende eller en livsstil i stort. Denna bild ska alltid vara tillgänglig för dig och den får aldrig bli suddig.

 

Hur kan jag hjälpa dig?

Efter att ha hjälpt över 1000 unika människor att radikalt förändra sin livsstil till en mer hälsosam och aktiv sådan, är jag övertygad om att jag kan hjälpa just dig också. Ta en titt på mina klienresultat och bli inspirerad. Jag kommer att ge dig alla verktyg och all information du behöver för att uppnå just ditt mål, och tillsammans kommer vi att arbeta för att du ska ta ansvar för att du får gjort jobbet som din målbild kräver av dig. Du är alltid välkommen att höra av dig till mig om du har frågor eller behöver motivation. Som onlinecoach finns jag tillgänglig hela tiden och svarar oftast på mail inom 24 timmar.  Jag skapar mina klienters program utifrån specifika förutsättningar och mål, men även utefter vad jag erfarenhetsmässigt har sett fungerar. Detta gör att jag, oavsett dina förutsättningar, kan garantera dig att ta dig ett steg närmare ditt mål och en mer aktiv och hälsosam livsstil.

Alexander Ek, Personlig tränare & Online Coach Alexander Ek Signatur